Huiskamer

De gezellige huiskamer heeft een oude houten eettafel met vijf stoelen en een bank die omgetoverd kan worden tot twee extra slaapplaatsen. Natuurlijk is er een TV en gratis wifi. 

De huiskamer

De plavuizenvloer is in de winter behaaglijk warm door de vloerverwarming. Bij warm weer blijft het juist heerlijk koel. De verlichting kan gedimd worden om de hoeveelheid licht aan te passen aan de gewenste sfeer. Bij mooi weer kunnen de openslaande deuren naar de tuin open. 

Keuken

De gezellige keuken is van alle benodigdheden voorzien zoals magnetron, oven, gasfornuis met afzuig, koelkast, diepvries met laden, koffiemachine voor Nespresso cups, tosti apparaat en natuurlijk pannen, servies, bestek en glaswerk. Ook suiker, zout, peper, thee, koffie, olie en wat kruiden zijn altijd beschikbaar.

Keuken

Badkamer

In de badkamer wordt u verrast door 360 graden panorama uitzicht vanaf de overkant van de rivier, gemaakt door een lokaal kunstenaar. Dit tegeltableau is gemaakt volgens origineel Delfst-blauwe werkwijze. De tegels zijn per stuk geschilderd, daarna geglazuurd en afgebakken. 

Op de vloer weer de mooie, oude plavuizen die doorlopen in de douche. De douche heeft een heerlijk stevige waterstraal. Tanden kunt u samen poetsen in de lange, smalle wasbak. 

Ook op het toilet vindt u beschilderde tegels, speciaal door vrienden van de bewoonster gemaakt. U hoeft geen krantje mee te nemen… 

Slaapkamer

In de slaapkamer staat een groot tweepersoons bed met twee aparte matrassen. De bedstede oogt kleiner dan een gewoon bed, door de nis, maar heeft de maten van een gewoon bed. 

Indien gewenst kan een campingbedje opgezet worden voor een kleiner kind dat nog niet in een groot bed kan slapen.

De bedstede

Tuin

De tuin is besloten en voor exclusief gebruik van de gasten van de Veertuin. Afhankelijk van het seizoen kun je genieten van een waterval aan rozen of kun je genieten van verse abrikozen, kersen of zelfs vijgen.